E normal ca in primele 3 zile sa ai mancarimi groaznice, care sa nu te lasa sa dormi absolut deloc (sau in etape foarte scurte de 10-20 de minute), e normala senzatia ca te-ai frecat cu urzici; e normal sa ai bube peste tot, mai ales in cap, pe fata, pe extremitati, e normal sa ai pe vulva si in santul inter-fesier; e normal sa ai febra, dureri musculare, ameteala, sater generala rea, greata, inapetenta completa.
Nu e normal sa plangi, sa faci crize de isterie, sa te tragi de par, sa te zvarcolesti. Dar nici nu are legatura cu varicela. Sunt manifestari fie ale unei instabilitati psihice pe care o aveai mai demult dar nu se manifestase fiindca nu avusese ocazia, fie sunt doar manifestarea rasfatului. O sa-ti fie mult mai bine daca nu plangi si nu te zvarcolesti, iti va trece in maxim 3 zile. Consulta un psihiatru daca chiar nu iti poti controla manifestarile psihice, situatia pe care o descrii tu este destul de serioasa. E adevarat ca e foarte chinuitor, dar nu am auzit inca pe nimeni care sa se manifeste ca tine. In plus, gandeste-te ca e psoibil sa te vada parintii si sa sufere si ei inutil.
Eu m am dat cu alcool mentolat, nu stiu daca pasta e mai buna dar asta era un miracol, stateam cu sticluta in mana si pot sa spun ca am trecut peste relativ mai usor.