| Ltyiiol a întrebat:

Buna, am 19 ani si am stat la ai meide 2 saptamani in vacanta dede vara, urmeaza sa plec inapoi in Anglia peste 2 zile pentru ca incepe scoala, dar nu asta e important. Acum cateva zile a venit verisoara mea de 14 ani la noi pentru ac petrece o saptamna impreuna, dar azi mi-a zis ca din greseala si curiozitate si—a spreiat in gura putin din spray ul nicorette al mamei si a inghitit, mi-a spus ca s-a simtit rau imediat dupa( un ii placea gustul si a ncercst sa scuipe) si imi e frica sa nu fi patit ceva grav. Acum zice ca nu mai are nimic, dar tot imi e frica, ar putea pati ceva? Nu e chiar un copil mic si a zis cauri nu baie fost o doza mare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va păți absolut nimic, stai liniștita. Ca orice substanța toxică sau orice plăcere care simulează dopamina, la un moment dat trece. Nu degeaba avem sistem imunitar și sideremie și multe alte substanțe cu care organismul nostru se apăra.

A reacționat normal. E un copil, spray-ul e puternic, însă nu va afecta cu nimic. Sa se hidrateze corespunzător și ii va trece, te asigur.

Mult succes! Funda?; x