Inadecvat, spui tu că e, sau ți-a spus cineva din domeniu?
Renunță la cosmetice, oricât de scumpe ar fi ele. Pun pariu că ești frumoasă și fără :p. E posibil să fi făcut o alergie la ceva și de-aia să ai petele astea.
Încearcă să faci puțină curățenie. Dacă ai folosit aceleași cosmetice până acum nu e de la ele. Singurul lucru schimbat e mediul. Ori condițiile sunt groaznice, ori e stresul.
Poate ai mancat ceva la care esti alergica.Asa am patit si eu cand eram studenta si am mers la dermatolog si mi-a dat un unguent. Era undeva pe la Policlinica studenteasca.
Da, mi-a spus matusa mea care este farmacista. Iar apoi, fac si eu diferenta intre o reactie alergica si acnee. Conditiile intr-adevar sunt groaznice, stres nu prea. In orice caz vreau sa revin la tenul meu, sa nu-mi fie frica cand ma trezesc sa ma uit in oglinda.
N-as prea crede, deoarece persista de 3 luni cam asa. Acum de cand am venit acasa, de cateva zile, parca s-au mai redus. dar oricum. Un dermatolog bun din Cluj nu stii sa-mi recomanzi?
Asa crdeam si eu, dar cu unguentul in cateva zile mi-e trecut. Nu stiu medici din Cluj.