| RebecaJane a întrebat:

Buna,am 19 ani si de vreo 2 ani imi vine menstruatia neregulat. Trebuia sa imi vina pe 17 si azi sunem in 21. In ultimile 3 zile am avut niste scurgeri albe fara miros si azi dimineata ceva maroniu ...am crezut ca mi-a venit dar nu. Am avut dureri specifice toata ziua. Si uneori ma doare si spatele sau piciorul drept (de la genunchi in sus ). E normal? Nu prea am cum sa ajung la un ginecolog. Ultimul contact sexual a fost pe 9 septembrie dar nu cred ca e posibil a fiu insarcinata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Costel_Alexandru_1994 a răspuns:

Buna.Cum adica nu crezi? ori esti sigura ori nuhappy pentru ca daca a fost protejat si prezervativul nu s-a spart inseamna ca nu esti, Insa daca nu esti sigura cumpara un test de sarcina e cel mai sigur, o sa fie 100% sigur ce spune testul pentru ca au trecut aproape peste 2 saptamani

| ApaMineralaAcidulata a răspuns:

Daca e neregulat de atata timp nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Exista pastile de reglare a menstruatiei, desi e nitel dubios ca la tine e neregulat la 19 ani, mai ales ca ai viata sexuala. Nu te sfii sa mergi la doctor, nu te mananca, sunt lucruri normale. Dureri de genul pe picioare si la spate mai am si eu cateodata cand imi vine, chiar daca e regulat. Si sexul poate influenta menstruatia, chiar si anticonceptionalele.