Fii linistita, parintii tai nu cred ca sunt atat de incuiati incat sa creada ca tu mai esti fecioara, iar pe dorarul tau nu trebuie sa se mentioneze, scris mare pe coperta, fatul ca tu esti o tanara femeie.
Nu cred ca au cum sa afle pentru ca esti majora. Si chiar daca ar afla, cred ca ar intelege...
Eu am un prieten care ma ajuta cu chestii din astea. Metoda o folosim doar pentru parinti. Scanam foaia respectiva, o editam, schimbam "problema" din text si printam. La parintii mei merge pentru ca nu sunt foarte suspiciosi.
Hm, ai tai nu au cum sa afle, deoarece fiind majora, se aplica confidentialitatea medic-pacient (doctorul nu are dreptul sa dezvaluie nicio informatie). Asa ca stai linistita!
Mergi în spitalul respectiv, înțelegete cu doctorul, sau da o mintă ca să îți facă fișa fără nici un control! La mine așa o fost!
,,Scanam foaia respectiva, o editam, schimbam "problema" din text si printam. '' Saaaaauuu. Rogi frumos un baiat, un prieten bun si ii spui mamei cu el de fata, sau ii spune el ca aveti o relatie de nu stiu cati ani. Saau dai bani la ginecolog . Poate se aplica confidentialitatea medic-pacient si nu-si da seama.+ ca esti majora. faci ce vrei. ii poti spune ca a fost din dragoste .
1. Ai deja o varsta la care este si normal sa iti fi inceput viata sexuala.
2. Odata ce nu mai esti virgina, nu mai poti reveni la feciorie.
3. Daca se intampla ca ai tai sa vada, le explici frumos acest lucru.
4. Succes la Academie! :*
Nu ai avea de ce sa te temi, parinti vor intelege ca esti destul de mare, dar inainte sa te duci la ginecolog ar trebui sa le spui tu din nainte, macar unuia din parinte, vor aprecia ca le-ai spus tu si nu altcineva. Succes :*