Probabil ai ca si 8-10% din populatia feminina a planetei sindromul ovarelor polichistice. Nu ai specificat cand ai vrut lamuriri si rau ai facut. Probabil anticonceptionalul a reusit sa echilibreze balanta hormonala si a aparut menstruatia. Daca ai fi citit prospectul Yasmin-ului sau Diane-ului care ti-a fost prescris ai fi vazut ca pot da aceasta secretie.
Daca te-am ghicit, ca n-ai spus exact ce probleme ai, atunci mai este o problema: esti tratata GRESIT. Doctorul trebuia sa-ti dea fie doar siofor, fie siofor si anticonceptionale 6 luni si apoi doar siofor.
Bună!
Cel mai probabil, această "secretie maronie" este menstra de luna asta!
N-ai precizat ce AC iei şi la a câta pastilă/folie de AC eşti...
NU ai dat detalii : când ai avut PRIMA menstruaţie/menarha, datele CM pe ultimele 6 luni ( înainte de amenoree ), dacă au mai fost întârzieri ( în trecut, înainte de amenoree ), ce analize/investigaţii ai făcut, un eventual diagnostic, eventuale alte tratamente, dacă ai fost la medicul endocrinolog, etc.
Toate cele bune şi multă sănătate.
Urmeaza sa-ti vina ciclul,dar dupa, mergi la dr, e totusi prea devreme pentru anticonceptionale, risti sa te ingrasi, multa sanatate!
Am ovar polichistic, anticonceptionalele se numesc Logest, mai am o pastila si termin a doua folie, mi-a venit menstruatia la 11 ani, doar pana la 13 a fost cat de cat reglat, apoi imi intarzia, nu imi venea sau imi venea de doua ori pe luna, pana acum 6 luni cand s-a oprit.la endocrinologie nu am mai fost in ultimul an... ultima data mi-a spus ca am insuficienta luteala si ca ar trebui sa slabesc(eu avand 1, 53m si 60kg) cand nu mi-a mai venit am fost la gibecolog el a descoperit ca am candidoza si mi-a dat ovule si pentru a-mi forta menstra sa vina mi-a prescris logest, mi-a spus ca in primele 3 luni voi lua 1 kg sau 2 iar apoi le voi da jos. Cam asta este tot...va multumesc pentru raspunsurile de pana acum!
User252426 întreabă: