| sssarah a întrebat:

Am 2 intrebari, de fapt... Ce exercitii pentru tonifierea abdomenului, picioarelor, soldurilor si feselor pot face avand in vedere ca am scolioza? Am incercat sa fac, iar la unele ma doare spatele ingrozitor si ma las repede. Si a2a intrebare : este adevarat ca atunci cand slabesti ti se miscoreaza si sanii? Eu am sanii dezvlotati natural si sincer as vrea sa ramana asa..Si daca stiti metode pentru a evita asta. MULTUMESC.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Banuiesc ca mergi la sala...nu ai un antrenor care sa-ti zica ce exercitii iti sunt recomandate?

| Rolandgl a răspuns:

Sa stii ca nu este de joaca cu aici. In cazul tau eu zic ca e mai bine sa ceri un sfat autorizat eventual doctor pentru ca daca te fortezi sa nu ai probleme