anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 2 intrebari si eu. Daca ma puteti ajuta. Vreau sa imi spuneti si mie cum pot scapa de punctele negre? Sau chiar de unele semne ramase de la cosuri? Multumesc!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Laurici :x a răspuns:

Foloseste gelul de curatare pentru puncte negre de la clean&clear este f bun, am avut si eu si am folosit si mi-au trecut!
succes!

| Pe Bebelina O cheama DaNa baai a răspuns:

Nu merge cu nici un prosdus cosmetic in cazul meu:p. Am si puncte de grasime, mai ales pe nas. Mi-am luat de la supermarket (gasestyi si in farmacie, tot aia e ) un fel de plasturi care se aplica pe nas de la Montagne jeunesse http://www.google.ro/......tp?/imgres si mi-au trecut.costa in jur de 5 lei.depinde de magazin.si poti folosi si un gel de curatare:P. Cu semnele te poti duce la un dermatolog, o prietena avea numai cicatrici, semne de la cosuri, s-a dus la dermatolog si nu stiu exact ce procedeu i-a facut cu un aparat si i-a trecut. Mentionez ca nu doarE:-* Daca as sti mai multe ti-as spune dar din pacate nu mai e in tara:p Succes! Si pentru punctele negre mergi la dermatolog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna poti scapa de punctele negre si de urmele de la cosuri mergand la cosmetica. Functioneaza am avut si eu am fost la cosmetica si s-a rezolvat