| Psssssssssssss a întrebat:

am 2 problemabig grin 1. Vreau sa-mi creasta unghiile tari fara sa se rupa si exfoliezemam incercat tratamentul de la farmec cu b5 dar vreau un efect mai repede
2.si cum as putea sa-mi inalbesc dinti fara tratamente costisitoare.
Dau funsita:*!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Vögeln a răspuns:

Buna!happy uite-din proprie experiență:
1) Mie mi se rupeau unghiile în doua chiar dacă erau tăiate din carnestraight face și am început sa ma dau cu oja!big grin La mine tine! da-te cu doua straturi de oja și sa știi ca oja le face un pic un pic mai rezistente.winking
2) Treaba cu dintâi... nu prea, doar în cazuri în care ai nevoie neapărata de asa ceva. Știi ce se întâmpla cu albirea? Ti de ia din suprafața dintelui un strat de țesut, și astfel sunt mai albi. Chestia e ca se ia din duritatea dinteluistraight face si asta înseamna ca o sa te cam doară. Culmea e ca e relativa și albirea astabig grin, deci cu doua taisuriwinking
Sper ca te-am ajutat!kiss fundita?hee hee

1 răspuns:
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Am citit undeva,ca unele femei din nu stiu ce tara ar pune usturoi in lacul de unghii,si ca ar arata foarte frumos,exceptand mirosul care dispare in cateva ore.
de ce nu iei intaritor? ceva cu calciu...
incearca sa pui sare pe pasta cand te speli, albeste, si la fel bicarbonatul de sodiu.