anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,am 20 ani, sunt fata..deci cu 2 saptamini in urma in timpul actului sexual am eliminat un fel de lichid ce mirosea urit,eu si iubitul nu am inteles de la ce, am presupus ca raceala una alta si am uitat de asta, insa acum 2 zile el m-i-a zis zis ca are usturimi pe unde se urineaza,mai bine zis acel canal, si ca capusorul penisului e putin rosu. oare de la ce poate fi, ce e asta? mentionez ca timp de 1 an suntem impreuna si eu nu l-am schimbat cu nimeni, el a facut-o de 2 ori dar protejat si a zis ca de atunci a trecut 2 luni, imi reproseaza ca poate eu am fost cu altcineva... cam ce ar putea fi aceasta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ce rost au reprosurile? Mergeti amandoi la doctor pentru analize.

| EmaS a răspuns:

Cu siguranta ca este vorba de o boala cu transmitere sexuala pe care a contactat-o de la alte partenere.Trebuie sa mergi de urgenta la un medic ginecolog.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O vizita la un ginecolog pentru tine si la un venerolog pentru el ar lamuri cel mai bine problema. Nu te juca cu sanatatea ta!