| Fiorela123 a întrebat:

Buna, am 20 de ani și mi-a întârziat ciclul, are 1 luna și jumate sa îmi vina, am făcut un test de sarcina dar e negativ, oare de la ce este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.In cazul tau ai putea spune si ca ti-a sarit menstruatia o luna (posibil ca si a doua se va intampla asa, nu stim) fiindca deja e prea mult ca o numesti intarziere. Ignorand posibilitatea cu sarcina, daca nu apare dupa maxim 3 luni, e nevoie urgenta sa mergi la medic.In timp noi toate mai suferim de schimbari hormonale etc. deci e absolut normal sa se mai dea calendarul menstrual peste cap din cand in cand.Am avut si eu vreo 3 episoade in trecut cand nu mi-a venit o luna, insa urmatoarea da. Factorii din viata de zi cu zi, mai ales stresul, de asemenea pot duce la acest scenariu in care te afli.

| BiblioCat a răspuns:

Ciclul poate să fie neregulat din mai multe motive: alimentație, probleme hormonale, chiar și efort fizic. Și testele de urină nu sunt 100% exacte. Poate ar fi bine să mergi la un ginecolog să vezi care e situația, de fapt.