| tarban a întrebat:

Buna,am 21 de ani,băiat
Sunt cam speriat,nu știu ce e cu mine și ce as putea avea va rog să îmi dați un sfat să știu cum să procedez am ceva timp de când simt că îmi pulsează creierul noaptea și o amorțire de parcă aș fi drogat!
De când m-am vaccinat cu Johnson
In zona frunții simt o presiune,o ceață pe creier atât și pe ochi,lipsa de concentrare,depresie,anxietate,venisoare roșii pe ochi,stări de rău,amețeli,vise ciudate aproape reale,dezitrratare,urinare des dimineață, Când e luna plina creierul meu o ia razna in timp ce dorm pulsează, câteodată simt că numai judec
Ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| madalinageorgiana22 a răspuns:

Nu e de la vaccin. Mai bine consulti medicul de familie si va decide unde sa te trimita. Sunt niste stari psihice, nu cred ca e ceva de natura fiziologica.

| Mirel4412 a răspuns:

Ocupa-ti timpul cu activitati, statul degeaba iti aduce multe ganduri si stari urate.

| sierra1 a răspuns:

"simt că îmi pulsează creierul noaptea...Ce ar putea fi?"

in mod evident ai idei. Multe! Aia e

| RAY a răspuns:

Ai vreun cip in creier, măcar numai e gol, bucurate de asta, omule du te la un pshiolog