| Adrian24b a întrebat:

Buna, am 24 de ani, acum 4 ani jumate am facut o prostie mai exact oral cu un barbat. Da asta e cred ca din copilarie mi se trage si de atunci am o depresie grea, luasem si ceva pe limba si in gat si pe penis, cred ca m-a traumatizat si asta, in prezent nu pot dormi bine. Stau mereu pe ganduri tremur ziua cand vreau sa dorm in pat, muncesc 12 ore si cand ajung acasa nu ma pot odihni decat dupa 22 incolo, am fost si la psihiatrie, nu i-am zis ce am facut. Adica actiunea...si mi-a dat rivotril 2mg si trittico dar nu imi da somn direct.Mi-e rau in prezent gen ce sa fac? Va rog ajutati-ma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
31 răspunsuri:
| Adrian24b explică (pentru Violleta2022):

Pai n-am precizat ca am avut si in gat de 4 ani de zile pietre galbene amigdala, in gat la trahee ceva ciuperca cred care tuseam si inca tusesc nu cred ca mi-a trecut complet s-a uitat ea la mine cu un fir prin nas pana in gat si mi-a zis ca e o ciuperca si pe limba am inca albeata deci de 4 ani de zile ma chinui si sus si jos si cu linistea somnului, m-a facut praf nu mai sunt om, munca munca 12 ore si somn pla 5 6 ore mai degraba te sinucizi dracu