anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 26 ani si nu raman insarcinata incep sa fiu disperata.sunt casatorita de 4ani si am fo; osit anticonceptionaledoar 1an.nu stiu ce sa mai fac deja sunt obsedata de ideea ca as putea fi infertila. ce as pute face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Faceti o tomografie computerizata sa vedeti daca aenxele sunt ok sau daca uterul nu este retrovers, sau mai stiu eu ce anomalii, daca totul este ok, duceti-l pe domnul la o analiza, sa nu fie aspermie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar putea face si sotul tau, nu numai tu.la asta te-ai gandit? mergi la ginecolog si iesi din ceata.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In primul rand trebuie sa-i faci o spermograma partenerului tau. Apoi analize hormonale, ecografie si, eventual, o laparatomie exporatorie.

| mariblaj a răspuns:

Fuguta la medic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu dispera, un control medical ceva analize atat tu cit si sotul si sigur se va rezolva.

| dima_5000 a răspuns:

Roaga-te la Dumnezeu.