| Elly4all a întrebat:

am 3 gauri in urechea stanga dintre care doua se infecteaza mereu, poate pentru ca nu mi le'am facut la locul potrivit, eu nu am intentionat sa'mi fac inca doua gauri dar ca sa zic mai pe intelese fratimiu a vrut sa faca "experiment" pe mine asa ca mi le'a dat el, pe la 12 ani ...Acum insa mi se infecteaza mai mereu nu stiu cu ce sa mai dau, imi puteti recomanda ceva? Nu vreau sa mi se astupe. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Crisu_8081 a răspuns:

Da-ti cerceii cu lac de unghii (pe portiunea care ti-o bagi in gaura, desigur) si lasa sa se usuce... apoi poarta-ti cerceii linistita.

6 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Eu cred ca nu e din vina locului...mai degraba a cercelului!
pune-ti unul din aur...vezi daca se mai infecteaza!
de preferinta ar fi un cercel rotund si sa-l misti din cand in cand!
daca vezi, ca si purtand un cercel de aur...tot se infecteaza...mai bine scoate-l!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Probabil cele doua sunt prea aproape...si eu aveam 3 si cand mi se infecta a doua se infecta si a treia...renunta la a treia, las'o sa se vindece si dupa aia fa-ti'o din nou corect happy

| Elly4all explică:

Multumesc o sa fac ce mi'ati zis, si app am cercei de aur pentru ca aceste gauri nu suporta decat aurul, dar tot se infecteaza, V'am pupat:*

Răspuns utilizator avertizat
| florinel_8849 a răspuns:

De ce nu mergi la medic este cel mai indicat

| missME a răspuns:

Da. ti cu spirt, in fiecare zi. si eu am 3 gauri in urechea dreapta, si una dintre ele mi se infecta< mereu, im trecea si apoi se infecta din nou... da pana la urma s-a vindecat si a trecut, am dat cu spirt happy