| Anonim203 a întrebat:

crying Buna.Am 3 pusuci(pisoi) scuuuumpi si tare adorabili. Dar de 2-3 saptamana unul din ei este mai lener, nu se joaca cu ceilalti.Si de 4-5 zile, am observat ca nici nu prea mai manancasad. Cand ma vad, vin la mine, se tin dupa mine(toti) pentru a le da mancare.Cand le dau, ii chem si vine si el repejor, miroase mancarea, parca ar manca, dar apoi nu mai vrea. Ceilalti papa tooot, fara sa "zica" nimic(pana acum ceva timp era si el la fel). Am incercat eu sa ii bag mancarica in gurita si am vazut ca o manca, dfar era nevoie sa il tin, ca altfel fugea.Si pana sa nu manance mai nimic, el doar lingea mancarica nu o papa.Ieri am incercat sa ii dau un ocu si am vazut ca il mananca, dar in rest nimic!

Ce sa ii fac?
Fara veterinar(mama mea nici nu vrea sa auda:-s)

Hellllp!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Dul la doctor vrei să moară?

| 7DaysCuPortocale a răspuns:

Ia dai lapte cu paine... poate asta mananca happy

| ChuPaChuPsPinK a răspuns:

Prima data invata sa scrii ca nu prea am inteles ceva si dupa aceea sa scrii aici si mai bine mergi la doctor cu el

| vikujs a răspuns:

Ne pare rau nu mai are sanse.