anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am 4 probleme care ma macina de mult timp daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sau macar daca mai e cineva in situatia mea:

1. Nu pot sa ma mai enervez nu mai am nervii aceia care ai aveam odata si tare mi-as dori sa ai mai am cum ai aveam odata ca am nevoie de ei "enorm de mult". Daca nu ma enervez simt ca explodeaza ceva in mine!
Tot ce pot sa mai fac decat sa injur si oricum degeaba ca nu ma simt bine!

2. Cand ma enervez i-mi iau razna corzile vocale.

3. Nu pot sa plang cu lacrimi si tare mult as vrea! Cand plangeam dupa aia ma simteam ca plutesc si nici nervos nu mai eram, "ma simteam mai bine"!
Tin minte ca in biblie este un paragraf in care spune ca Dumnezeu i-a dat lacrimi lui Adam sa poata da greutatea jos de pe suflet!

4. Da stau multe zile la rand si nu mananc ceva dulce simt ca crapa ceva in mine!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| petre059 a răspuns:

Nu ai psiholog la scoala, te-ar putea ajuta cu niste sfaturi de specialitate.

| Vladsuper a răspuns:

Salut