| anku_4442 a întrebat:

Buna am 41 de ani de vreo doua saptamani am o durere ce persista in zona sanilor mai exact in zona mameloanelor. M-am palpat nu pare sa am vreun nodul insa ce ma ingrijoreaza este ca ma dor foarte rau. Durerea persista. De ce? Care este motivul acestei dureri? multumesc pentru ajutor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este vorba de o dereglare hormonala cu efect negativ asupra sanilor. Cand ai facut ultima ecografie mamara? dar ultima mamografie? Tinand cont ca ai 41 de ani, ar fi trebuit sa faci o mamografie la 40 de ani si apoi din 5 in 5 ani si o ecografie pe an. Daca cumva a trecut mai mult de un an de la ultima ta evaluare imagistica, ar trebui sa te vada cat mai repede un ginecolog. Daca ai facut evaluare in ultimele 12 luni, poti astepta sa vezi daca durerea nu dispare dupa menstruatie si abia apoi, daca persista, sa te duci la ginecolog.

| fabiola a răspuns:

Foloseste unguent cu galbenele si propolis!

mira
| mira a răspuns:

Se impune si un control medical.De la medicul de familie poti primi o trimitere la un ginecolog, oncolog sau endocrinolog.Alege un medic bun.

| lora_9285 a răspuns:

Doamna, durerea d-voastra poate sa fie din cauza inceperi instalarii menopauzei.