| Iriiiii a întrebat:

am 45 kg, 1.54, 13 ani, si am picioarele foarte groase.vi se pare ca sunt grasa? am fete in clasa care au mai multe kilograme dar au picioarele mult mai subtiri decat ale mele. e ceva in neregula? trebuie sa slabesc? multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Depinde de constructia corpului

| YLLL a răspuns:

45 kg, 1.54. picioare groase? Poate doar ti se pare. Sau. poate asa le e forma oaselor. big grin.

| Annie a răspuns:

Si eu am aceiasi inaltime numai ca am 39 de kg si eu tot asa am impresia ca sunt grasuta la picioare dar nu prea am ce face pentru ca am oasele ceva mai late, la vara te poti duce la inot sau volei si o sa te si inalti... si o sa ti se modeleze si corpul mai frumos

| Y3aaHH a răspuns:

13 ani... parerea mea este ca esti destul de mica de varsta, corpul tau nu s-a format inca. poti incerca sa faci niste alergari daca esti complexata de chestia asta...

| W1z4rd a răspuns:

Doar ti se pare ca sunt groase sau probabil ai oasele mai late.Si ca sa iti raspund la cealalta intrebare, nu esti grasa. Micsoreaza 10 din marime si asta ar insemna ca pentru silueta perfecta trebuie sa ai 44kg(1, 54 lungimea-10=44 kg)

| alina_5026 a răspuns:

Nu esti grasa pentru varsta ta. cu timpu` vei creste. nu se va mai vedea ca acum cum zici tu.ai putea sa te apuci de ceva exercitii fizice speciale pentru partea picioarelor big grin poate ca asa e si formatul tau. cineva din familie probabil e asa.