Tu nu ai mai postat intrabarea asta? Serios! Inteleg mananci intr-o zi, dar tu ti-ai facut un obicei din a manca seminte cu coaja? Vezi si tu daca te doare in partea dreapta. Daca te doare, ii spui mamei ca te doare si vrei la doctor si gata. Mama ta nu are de ce sa pedepseasca copilul omului, ar trebui sa te pedepseasca pe tine pentru ca nu te inveti minte! Aia ce vor? Sa faca experimente pe tine? Sa vada cate pungi de seminte trebuie sa mananci, pana ajungi la operatie?
Stai linistit, apendicita apare numai la varste cuprinse intre 10 si 30 de ani, dar si mai frecvent la adulti.Cauze,intradevar,sunt semintele, daca ai mancat asa de multe.Dar sunt sigura ca nu este nimic, decat daca zilele recute ti-a fost cumva greata(nu ai avut pofta de mancare), febra sau balonare.Dar cel mai bine ar fi sa-i spui mamei tale, pentru orice precautie. Sper ca ti-am fost de folos.
Eu cred ca esti putin dus cu pluta.
am vazut intrebarile tale cred ca cel pun 12 erau despre apendicita, ba ca te operezi, ba ca vrei sa faci, ba ca are taicato fi serios.
Băi da ești obsedat cu apendicita asta. Parcă zilele trecute voiai să experimentezi cum e să fii operat de apendicită și acum ai întors povestea?
Normal! Zii mamei tale ce prostie ai facut, pentru a nu se intampla ceva foarte grav... Nu stiu cum va ptea fi pedepsit copilul ala, poate spus la parintii lui, dar nu te gandi ca vei ajunge la politie cu el Sincer, nu te considera nevinovat ca si tu ai acceptat acest lucru. Daca nu acceptai, ii spune-i pas, si daca te forta ii dadeai una si fugeai. Ce era asa greu? Nu trebuie sa-ti fie jena sa-i zici mamei tale, asa cum nu-ti a fost jena sa scrii aici pe TPU, asa nu trebuie sa iti fie jena de mama ta! Bafta