| anonima188888 a întrebat:

Am acnee. Fata mea are multe puncte albe și negre și uneori apar și coșuri roșii care se retrag in câteva zile, iar in urma lor rămân multe semne care trec foarte greu (nu storc coșurile). M-am dus la dermatolog și mi-a recomandat cremele : Isotrexin (seara) și Skinoren (dimineața). Nu prea văd efecte. De mâncat mănânc sănătos, evit carnea de pui (are hormoni așa a zis dermatologul) și Coca cola - sucuri acidulate. Știți voi ceva ce mă poate scapă de acnee și cum pot scapă și de semne. Am niște semne de prin mai și încă sunt vizibile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Dupa minim 3 saptamani de tratament vezi imbunatatiri.
Protectie solara folosesti?
Fata o cureti cu un gel bland in fiecare seara si dimineata?

| anonima188888 explică (pentru alina2k18):

Mda...Tratamentul îl fac din Iunie. Nu prea am cum sa folosesc protecție solară, ca îmi dau dimineața cu crema de zi și nu știu dacă e bine sa dau și cu protecție solară peste. Și da, îmi curat fata.

| alina2k18 a răspuns (pentru anonima188888):

Ptotectie solara trebuie pentru ca folosesti un produs care este fotosensibil, de aici si petele alea urate.
Du-te la medic sa iti schimbe tratamentul cu unul mai potent.