| Andreea_Clara_1996 a întrebat:

am adormit cand eram mai mica cu o palarie pe ureche si dimineata cand m-am trezit s-a deformat urechea sad ce sa fac? nu vreau sa intervin chirurgical.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| GabrielXD354 a răspuns:

Nu ai ce sa ii faci.Singura soluție este otoplastia.Se poate face si cu anestezie locală daca te sperie cea generală.E o intervenție foarte simpla, lipsită de riscuri.Singurele riscuri sunt cele de infecție ca la orice alta operație, dar daca mergi la un medic bun va fi imposibil asa ceva.Eu ți-o recomand pe doamna doctor Silvia Stanculescu!

| nustiucenumesapun99 a răspuns:

Si eu cand eram mai mica imi dadeam parul' dupa urechi ca sa nu.mi intre in ochi. si acum am urechile cam departate laughing) se vede super nasol, dar nu am ce sa.I fac