| brokxy a întrebat:

Bună! Am aflat de la ginecolog că am amenorrhea. Nu mi-a zis prea multe sincer doar am luat niște pastile să îmi vină ciclul. Și tot nu am ciclu. Am avut lipsă ciclu și 5-6 luni deși nu eram însărcinată. Asta e infertilitate? și dacă e unde pot face un test de fertilitate?
Sincer să vă spun am făcut o extrem de des neprotejat și chiar fără să iau pastilă timp de un
1 an-2 nu am rămas însărcinată.
Acum știu stiu. Ori am eu cel mai mare noroc de pe lume ori nu pot avea copii.
(De notat: doctorii nu mi-au găsit niciodată nimic în neregulă la ovare/uter etc)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Biancabu a răspuns:

Nu cred sa ai ceva. O fi o dereglare. Sfatu meu continua sa faci sex draga mea cu cineva poate partenerul are ceva.

Da continua sa faci cat mai des neprotejata încearcă cu un penis mare gros cum fac eu că iubitu așa are. Și mă ajuta.