| SofiaTeodorescu a întrebat:

Am amestecat clor cu amoniac si apa ca sa curat o perdea pătată (perdeaua era preferată mea si am patat-o cu vopsea de par).Nu stiam ca este atât de periculos sa faci asta(acest amestec).Am stat vreo 6 minute in acel miros, cu două măști medicinale pe fata, spre seara am început să stranut si sa imi curgă ochii+febra 37, 3.Am luat un paracetamol si aerius(sper ca zic bine), mi-a trecut, nu am facut febra nu am strămutat nu mi-au curs ochii.Doar ca am început să respir greu si inainte respirăm greu (am o problema cu kg, merg la nutritionist deci o sa fie bine+fumatoare)dar am început să respir putin mai greu iar intr-o seara după ce am facut efort fizic nu prea puteam respira si am avut 120 de bătăi ale inimii pe minut.Mentionez si ca am o problema, am mai nou nasul usor înfundat si durere de cap, imi e sa nu fie sinuzita (asta dinainte de a face acest amestec mirobolant).Sa imi fi afectat plamanii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

+fumătoare. De acolo sunt afectați plămânii. Încearcă minus fumătoare, nu plus, că nu cere plămânul.

| SofiaTeodorescu explică (pentru sadrian46):

Multumesc,da incerc sa renunt.Am facut niste exercitii de drenaj pentru persoanele cu sinuzita si am inceput sa respir mult mai bine, urmeaza sa merg si la un pneumolog si orl.

| Dandinelle a răspuns:

Ai grija, mergi la doctor daca simti disconfort la inspir/expir. Te-ai invatat minte sa nu le amesteci dar sa stii ca nu prea poti numi febra.
foloseste solutiile in timpi diferiti sau gasesti la magazine produse pentru pete ce nu sunt chiar asa toxice.
te sfatuiesc sa mergi la un consult ORL - durerile de cap si respiratul greut pot veni din zona asta.

| SofiaTeodorescu explică:

Asta s-a întâmplat acum 2 saptamani.Ma refer la amoniac soluție de curățat.