| Marianaetanita a întrebat:

Bună! Am aparat dentar de 2 ani jumate, dar dinții mei nu sunt drepți.Nu am avut o dantură foarte strâmbă cei doi din față erau unu peste altul. Am activarea la aproape 2 luni, îmi puteți da un sfat va rog, care este problema ar trebui să schimb medicul? De ce nu am încă dinți drepți după atâta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| rya79 a răspuns:

Ti as recomanda sa vorbești cu medicul tau si sa l întrebi direct pe el. Eu cel puțin am avut dinții incalecati și erau unul peste altul și am purtat aparat dentar 2 ani, dar ei se indreptasera cât sa para cât de cât drepți după vreo câteva luni, deci clar este ceva neinregula. Nu știu ce alte probleme mai ai deoarece dinții s ar fi îndreptat deja, oricum dacă as fi fost în locul tău as lua în considerare schimbarea medicului.