| Mihai_Vlad_1998 a întrebat:

Am aparat dentar si la vara as vrea sa plec in Germania la lucru! Problema e ca in fiecare luna ( mai multa cam 45-50 de zile) trebuie sa merg la activat! Eu as vrea sa stau Iulie si August pana in Sptembrie! Oare nu pot sa imi activez acolo o data aparatul? Daca nu ma duc nu ma descurc cu scoala, chiria, tratamentul etc.Va rog sfatuiti-ma ca nu stiu ce sa fac! O sa vb si cu dl.Doctor..dar mor de curiozotate pana luna cealalta...Da funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Se poate sa se ocupe de tine si medicii din Germania; nu vad de ce nu ar putea sa faca asta. Tehnologia din Romania nu este departe de celelalte tari din europa. Diferenta consta in preturi. In Germania preturile trebuie sa fie duble (sau triple) fata de cele din tara.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La varsta ta aparat dentar? O poti face si acolo daca te tine buzunarul. E mai scump.

| Mihai_Vlad_1998 explică (pentru darrio2007):

Am 18 ani.ti se pare ca sunta sa de invarsta? Poti cauta pe net sa vezi ca poti sa porti aparat dentar cand vrei tu numai sa ai dinti in gura!

| darrio2007 a răspuns (pentru Mihai_Vlad_1998):

Stiu ca se poarta la orice varsta dar cu cat inaintezi in varsta nu stiu cat de eficient mai poate fi.

| Mihai_Vlad_1998 explică (pentru darrio2007):

La 18 ani cred ca e destul de ok!

| MihaelaDart a răspuns:

Atunci cand vei lucra in Germania din start vei avea si contract si asigurare medicala, asa ca problema pe care o ai tu o poti face la un cabinet din Germania. Daca ai asigurare nu platesti nimic, doar in cazul ca iti pui dantura aici costurile sunt pe masura.

| Mihai_Vlad_1998 explică (pentru MihaelaDart):

Multumesc mult pentru raspuns!