Nu te putem ajuta.
Ea așa cum s-a comportat a fost neprofesionist.
Pe rețeta care ți-a dat-o scrie un diagnostic.
Farmacista îți poate spune cum să le iei.
Dacă te iei după recomandări de pe TPU în acest caz, îți asumi riscuri mari, chiar dacă problema pare minoră.
Am rugat farmacista frumos sa imi scrie pe cutine cum sa iau tot ce e in reteta. doar ca a dat-o in balbaiala. mi-a zis doar la nistotina ca trebuie luata din 8 in 8 ore. la restul a zis sa le iau cum mi-a zis doamna doctor. iar mie doamna doctor ginecolog. nu mi-a spus nimic. acum as intreba pe cineva cum sa le iau.dar nu stiu pe cine sa intreb! Cui sa cer ajutorul?
Pai scrie pe prospect, sa nu depasesti anumita doza pe zi, la 12 sau la 24 ore.
Pe toate medicamentele, scrie, la prospect.
Toate sunt antifungice, inclusiv Econazole. Probabil ca ai o candidoza dar Econazole se aplica la un spectru ceva mai larg.
Canesten Gyn Uno se aplica, dupa cum ii spune si numele, intr-o singura doza. Inainte de a introduce ovulul te asezi intr-o pozitie astfel incat sa nu se scurga, si il tii cat scrie in prospect.
De ce ti-a dat atatea si cum sa le aplici nu am idee.
Ar fi trebuit sa va spuna sa nu aveti contact pe perioada tratamentului, sa porti lenjerie intima de bumbac si un pic mai lejera, sa o schimbi des si sa o fierbi. Regimul alimentar ajuta si el. Uneori candidozele pot fi foarte incapatanate, in functie si de organismul tau.
Citeste acest articol:
http://www.csid.ro/......-14484171/
si aplica tot ce poti din el. Recomandarile de acolo (exceptand medicatia, pe care nu o iei fara prescriptie!) nu pot sa iti faca rau.
Daca e candidoza, nu inseamna ca unul din voi a calcat pe-alaturi deci nu il iei la intrebari pe prieten.
Si alta data sa nu mai calci pe la aceasta doamna doctor!
Nu o sa il iau la intrebari pe artener. pentru ca stiu ca eu am fost prima din viata lui intima. iar el primul la mine. avem o relatie de 4 ani. deci incredere este. si din cate am inteles candida poate aparea si daca faci inot se poate lua ciuperca din apa. iar eu si prietenul meu de cateva luni mergem la inot. la acea doamna doctor nu o sa mai merg. desi aveam asteptari avand in vedere ca acea clinica avea numai recenzii bune. plus ca a trebuit sa dau o groaza de bani. si nu prea imi dau seama pe ce. pentru ce consult mi-a facut si felul in care a vorbit cu mine nu merita sa dau 200 lei doar pe consult. asta fara suma data la analize si la medicamentele luate. oricum multumesc pentru raspums..si o sa pun in practica ceea ce mi-ai sugerat!
Pai stai un pic, nu ti-a dat o prescriptie? sau ti-a scris pe un servetel in care a avut sandwich-ul de pachet, si nu ti-au primit aia la farmacie? ce fel de doctor ai vazut, daca nu ti-a dat o prescriptie?
Un doctor de la clinica IMC