| Mona89 a întrebat:

.am aproape 13 ani si am observat din momentul cand mi-a trecut menstruatia ca secretiile mele vaginale miros urat si au o culoare galbena-maronie. de asemenea, ma urinez pe vagin (tot din momentul de cand mi-a trecut menstruatia) si stiu ca nu este normal. este grav? Va trece de la sine sau va trebui sa merg la doctor? e normal la varsta mea sa am asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Holy2010 a răspuns:

Cum adica te urinezi pe vagin?
Daca ai secretii cu miros modificat si aspect anormal e cazul sa mergi la ginecolog pentru ca e vorba de o infectie.

| MedRex a răspuns:

Neapărat mers la medic. Sună a infecție urinară, însă e posibil să mai fie ceva pe acolo. Dacă secrețiile miros e clar că există o infecție.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil, este vorba de o infecţie genitală/vaginită:(
TREBUIE să mergi la GINECOLOG : o să-ţi facă un test de secreţie vaginală ( "lamela" ) şi va identifica microbul/tipul infecţiei - în funcţie de asta îţi va prescrie şi tratamentul necesar/adecvat.

Vezi alte detalii în răspunsul pe care l-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......dupa-ceva/

Toate cele bune!