| selena00 a întrebat:

Am aproape 16 ani si am vergeturi pe fund, solduri si picioare.Am 1.60 si 53 de kg.Nu stiu cum sa mai scap de ele.Va rog sa ma ajutati!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| beebyy a răspuns:

Incearca sa mananci mai sanatos, fa sport si maseaza-te cu o crema seara.Se vor mai atenua mai ales daca sunt la inceput

4 răspunsuri:
| Sorin_Cristea_1971 a răspuns:

Vergeturile apar daca slabesti sau te ingrasi brusc.Nu te teme iti trec cu cateva abdomene pe zi un program fix.Osa iti treaca in timp

| Bbytha a răspuns:

Hei...din cate am auzit ...nu prea se poate scapa de ele ...deoarece ti s.a intins pielea happy, poti sa te duci la un salon special pentru de.astea si iti face un tratamentwinking ...stai linistita eu am 14 ani, 1.67 si 57 kg si tot asa am ...si cred ca le am si mai rau decat le ai tu... oricum si eu m.am dus sa fac un tratament si tot nu mi.au trecut laughing

| giony54 a răspuns:

Cu unguent Intimoment vei scapa, are colagen si te ajuta. Poti sa comanzi aici cu reducere 10% : http://www.mypurnutrition.com/products/intimoments.

| selena00 explică:

Da..chiar daca unii zic ca nu trec, eu o sa incerc sa ma dau cu creme si sa fac sport mai mult, sa stiu macar ca am avut vointa laughing) Multumesc tuturor!