Sarut mîna! Mergi la medicul ginecolog, după ce ai nascut ti ai reluat viața sexuală? Posibil ai o reactie adversă de la augmentin, deoarece este un antibiotic face bine intr o parte dar strică alte organe si deregleaza tot corpul, ori ai facut candida, te si manincă? Sau doar scurgeri cu acel miros. Sănătate multă
Am rezolvat această problemă, doctorita la care am fost operată mi-a uitat un pansament de aproape 50 de cm. înăuntru, si acum o săptămână și ceva am dat de el, am fost început să îl elimin vaginal
Se stie ca antibioticele in general si augmentinul mai ales poate da anumite reactii in corp, cum ar fi candida, mirosuri neplacute jos, o reactie pe limba, pe dinti etc, gastrita la stomac etc. Mai citeste despre augmentin pe internet. Mai ales pentru ca e un medicament foarte tare, trebuie sa mananci bine inainte ca sa nu te doara stomacul si sa nu te strici la burta (intestine). Dupa 4-5 ore neaparat sa iei probiotice, altfel vei face diareee si te va durea burta. Daca ai reactii adevrse ca mai sus, suna la doctor!
Având în vedere că am avut nevoie de putin mai mult timp sa ma refac cat de cat după cezariana, augumentinul mi la oferit sa nu fac altele, am mai auzit ca din cauza augumentinului au aparut mirosurile, dar voiam să mă interesez mai bine, sa nu fie altceva
Da, cred ca e de la augmentin, dar e bine sa anunti doctorul