| daniella_4528 a întrebat:

am auzit si citit foarte mult despre cum as putea slabit,da toti sunt buni la da sfaturi,si printre acestea am auzit ca poti slabi cu o cura de cereale, numai ca nu este determinat cerealele trebuie consumate cu lapte sau fara.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Depinde de vârsta ta, slăbitul la vârste fragede nu este indicat mai ales acolo unde nu e nevoie. Depinde de tine de organism, nu toate curele merg la toți oamenii., De aceea se fac niște analize înainte.

| Cosmin86 a răspuns:

Poti slabi cu o alimentatie sanatoasa, nu cu diete stupide, + sport.

Eu asa am slabit 17 kg.

| Tudorica_Irina_1987 a răspuns:

Buna.Cea mai buna metoda de a slabi sanatos, eu zic ca este dieta cu fructe si legume.Incearca sa vezi ce rezultate ai, mai ales ca nu iti afecteaza sanatatea daca o urmezi intocmai.Mai multe informatii poti gasi aici http://leacurilaindemana.blogspot.ro/......egume.html