| Anonimafarahaz2 a întrebat:

Buna. Am avut acnee nodulo-chistica foarte severa pentru care am primit tratament cu Diane 35 din octombrie 2021. Acneea s-a vindecat, dar medicul meu inca nu mi-a zis nimic de oprirea tratamentului. Nu ma simt rau sau sa am efecte adverse dar am citit ca anticoncepționalele pot provoca cancer de sân crying(. Daca acneea e vindecata si sa zicem ca vreau sa opresc tratamentul cosurile pot aparea din nou?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medicul ginecolog si discuta cu el, anticonceptionalele le i ei deoarece ai prieten si i ti este teama de o sarcina? Sau atunci care este motivul pentru care i ei anticonceptionale, si gîndeste te ca nu esti singura multe femei i au anticonceptionale este adevarat ca orice medicament are reactii adverse deci daca esti predispusa genetic sa faci cancer faci si daca bei doar apă, daca ai imunitatea tare si nu ai o mostenire din familie de cancer atunci nu are de ce sa i ti fie teama.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! In primul rand, e tabu ca faci diverse boli de la anticonceptionale. Vezi in cine te increzi. In al doilea rand, daca medicul nu a zis ca poti intrerupe, inseamna ca totusi chistul nu a disparut. Ori nu ai fost la ginecolog sa verifici acest aspect.

| trophin a răspuns:

Mai schimba sângele?

| trophin a răspuns:

Sunt creme la farmacie pentru acnee. Și pentru cele mai ușoare forme de acnee dar și pentru chistice