| steefaniaa9899 a întrebat:

Buna! Am avut brusc o durere în piept în stern sus în mijloc, aveam și senzația de lipsa de aer uneori, m-am panicat, simțeam și asa ușor o stare parca de amețeală după, nu știu cum să explic, dar posibil din cauza fricii..nu știu ce sa zic, m-am panicat crezând ca e un pre infarct, durerea persista câteva secunde, dispărea și apărea iar, m-a ținut asa cred ca în jur de o ora și ceva. După cateva minute bune am început sa am niște arsuri de la stomac pana în gat, și parca nu puteam înghiții cum trebuie. Mai am uneori dureri în piept în mai multe zone, dar aceasta de acum a fost parca ceva grav..care ar putea fi cauza? Am băut niște apa și m-am liniștit, dar și acum parca simt o arsura în stomac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Kufu95 a răspuns:

Ai avut atac de panică, cumva s-a întâmplat ceva recent?

| steefaniaa9899 explică (pentru Kufu95):

Nu cred ca am avut atac de panica, nu mi s-a întâmplat nimic rău recent, m-am panicat în primele minute dar am încercat sa ma calmez. Posibil sa fi avut un reflx gastroesofagian?

| Kufu95 a răspuns (pentru steefaniaa9899):

Da.