anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut ciclu menstrual pe 14 februarie. M. a tinut 6 zile insa dupa ce mi. a trecut secretia vaginala este maronie. Am vreo problema? Nu vreau raspunsuri gen: "du. te la medic"! Decat asa mai bine nu raspundeti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iza4ever a răspuns:

Nu ai probleme... asa am si eu in ultimele zile de menstruatie... nu este nimic grav, dar daca tie ti se pare ciudat intreab-o pe mama ta ea sigur va sti sa iti explice

5 răspunsuri:
| DeadAndHate a răspuns:

Stai calma nu este nimic grav, e normal sa fie maro dupa ce iti trece mestruatia.Cate odata dureaza doar 3 zile sau mai putin, sau 7 zile sau mai mult big grin.Si pentru asa ceva nu este nevoie sa te duci la medic happy.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, ai o problema. Probabil sunt primnele tale menstruatii si un oarecare grad de dereglari este normal. Totusi, sa pierzi sange (chestia maronie este sange stricat) de 11 zile este anormal si destul de grav. Se va agrava si mai mult daca nu mergi la medic.

| trista_5619 a răspuns:

Nu te speria, nici nu trebuie sa mergi la medic. asta se intampla nu de fiecare data, asa-i? toate fetele au astfel de cazuri in ultimele zile. nu-i nimic rau!

| DacaTuSpui a răspuns:

Nu ai nici o problema! Si mie mi se mai intampla si multor alte fete. Stai linistita:*, o sa treaca de la sine. Daca esti tare nelinistita, intreab`o pe mama ta ce se intamplahappy. Sper sa fi bine!:*

| liiaa a răspuns:

Nu este niciun fel de problema..Asa procedeaza organismul in ultimele zile de menstruatie..Nu iti face griji!