Tu vad ca ai ipohondrie dupa zecile de simptome inventate si pareri ca ai fii bolnava.
Dar sport faci?
Da, simptome și boli inventate, cu analizele la zi care demonstrează că am acele probleme )
Din nefericire, nu putem fi toți fericiți și sănătoși, fiecare le are pe ale lui
Ia de te uita in istoricul intrebarilor tale sa vezi cate inventii de boli si simptome ai acolo si cum spui ca ti-ai facut analzie si medicii spun ca nu esti bolnav.
Si Ipohondria este o boala sa stii, dar una mentala!
O tulburare de ritm temporară nu indică ceva periculos. Dacă îți apere zilnic, mergi la control.
"Tensiometrul chiar interceptează o tulburare de ritm"
da, chiar intercepteaza
ai avut palpitatii la inima, care sunt temporare, daca ar fi fost permanente, nu am fi avut conversatia asta, ci acum ai vorbi cu asistenta de la spital, care ti-ar spune sa incerci sa de calmezi
Nu te baza prea mult pe tensiometrul tau de acasă, mai ales dacă e de-ăla care se pune la încheietura măinii, și nu deasupra cotului. Poate o fi chinezărie prost calibrată. Mergi la doctor, îți va face minim un EKG
Am tensiometru care se pune deasupra cotului. Mi s-au mai făcut și EKG-uri și au ieșit bine. În ultimul timp, m-am culcat la ore foarte târzii și m-am gândit că ar putea fi și de la asta. Am și tiroidită autoimună cu hipotiroidism, și mi s-a spus de către medic că și asta afectează pulsul, dar nu știu cât de adevărat și periculos este
Mulțumesc pentru răspuns! ❤