| bloonduta a întrebat:

Am avut ieri banchetul de clasa a viii-a si am dansat foarte mult pe tocuri iar acum ma dor foarte tare genunchii crying.Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Pe mine mă dureau tălpile. Stai cu picioarele în apă fierbinte(cât suporţi), cam 10 minute. După ce le scoţi, te aşezi în pat, culcată şi îţi pui vreo 2 perne la picioare, astfel încât să stai cu ele ridicate ca să circule sângele. Poţi să le şi masezi cu o cremă ceva. Eu una ştiu că 2 zile nu puteam să alerg sau să mă ridic pe vârfuri. Acum depinde cât ai avut tocul.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mă doare genunchii, uf maică.

| mixxjim a răspuns:

O sa-ti treaca, eventual ia un paracetamol sau o aspirina, mai ajuta la estomparea durerii

| andreeadanielaionescu a răspuns:

Hmm thinking pai stai linistita va trece de la sine durerea, du-te si fa o baie fierbinte. si relaxeazare happy stiu cum e. crede-ma