| Dani160 a întrebat:

am avut in urma cu doua saptamani un accident pe terenul de fotbal si am fost lovit intre sprancene. Am fost la doctor si am aflat ca am fractura de sinus si osul este infundat 1mm. Problema mea este ca estetic desi nu se vede, este foarte neplacut cum se simte. Doctorii mi-au spus ca se poate trata chirurgical insa este prea riscant si ar insemna sa raman cu o cicatrice pe toata fruntea. Voiam sa intreb daca exista vreo metoda naturala sau ceva ce as putea face acasa singur sau cu ajutorul unei alte persoane pentru a aduce osul la loc( stiu ca suna absurd ). Ati avut si voi ceva asemanator? Daca da, cum ati rezolvat situatia? Am 16 ani, rog seriozitate

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Din pacate nu exista nicio metoda sigura desi leacuri baesti sunt sigur ca exista. O sa te obisnuiesti cu asta pana la urma, probabil acum e si putin inflamat locul si se simte mai rau. Dupa o vreme o sa fie putin mai bine.

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Asa ceva nu este ceva normal, sau atat de frecvent incat sa ni se poata intampla, asa ceva este o chestie rara si daca sinusul este fracturat si infundat, este bine sa consideri si operatia, pentru ca, peste ani poti avea dureri mari de cap si sinus.
Din pacate, nu sunt metode naturale sa indrepti un os din interior spre exterior.