| dayandnightdreamer a întrebat:

Am avut infectie urinara iar medicul mi-a recomandat un tratament cu antibiotice de 10 zile (piroxicam helcor, spasmomen si ciprofloxacina aurobindo 500 mg.) Dupa tratament mi-a intarziat menstruatia 9 zile.
Mentionez faptul ca ciclul este mereu dereglat dar niciodata nu a intarziat mai mult de 7 zile.
Oare este din cauza medicamentelor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Mai degraba sa fie din cauza dereglarii, medicamentele astea nu te influenteaza hormonal

| alina2k18 a răspuns:

Posibil din cauza infectiei sa intarzie asa mult, dar oricum intr-un ciclu neregulat te poti astepta la orice.
Citeste si in prospectul medicamentelor daca influenteaza in vreun fel menstruatia.

| dayandnightdreamer explică (pentru alina2k18):

Multumesc mult! Din ce am citit in prospect nu zice nimic de asa ceva...

| Justme79 a răspuns:

Buna in urma unor analize efectuate poți afla cred, că dacă este de la tratamentul pe care ți l-au recomandat ..sinceră să fiu nu am mai auzit de acest aspect dar nimic nu mă mai surprinde în ziua de astăzi sau indicat ar fi să îți întrebi medicul de familie!