Este in regula. Acel "medicament" este un material de consistenta gipsului si probabil gustul acela rau pe care il simti este de la substantele folosite pentru mineralizarea zonei (Calciu, Magneziu); sau a solutiei pentru a-ti omori nervul, daca ti-a mentionat dentistul ca asta iti va face; un alt "gust" rau, specific de "dentist" poate proveni si de la solutiile folosite pentru dezinfectarea si curatarea zonei. Deci, nu te speria! In cateva zile ar trebui sa te obisnuiesti cu el. Banuiesc ca urmatoarea vizita va fi saptamana viitoare sau pana la urmatoarea vizita, cand ti se va da jos si se va pune altul, ceva asemanator.
Nici eu nu suportam gustul acela. Bea apa, spala-te pe dinti si limpezeste gura cu mai multa apa. Ar trebui sa se mai diminueze din gust.
Cum dumnezeu să fie toxică? Crezi că medicull vrea să te omoare? Cine i-ar mai plăti atunci consultația/intervenția?
N-am zis ca vrea sa ma omoare, am intrebat strict de substantele alea. Nu te mai ambala asa.
Nici tu nu fii brontozaur!
Eu zic ca am pus o intrebare din simpla curiozitate, tu esti ala care reactioneaza aiurea anticipat in necunostinta de cauza.