| Florazul15 a întrebat:

Buna. Am avut o problema cu un sertar care nu mai stă prins si tot cade pe sertarul de sub el. Am scos toate hainele din el pentru a-l ridica. Am incercat să îl pun la loc dar nu a mers. Problema este că atunci când l-am ridicat m-a durut în piept iar de atunci mă doare nervul sciatic cu piciorul drept. Ce aș putea să fac să îmi treacă? Este nevoie să merg la medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da.

| Sistemulxxl a răspuns:

Mergi la medic.

| Florazul15 explică (pentru Sistemulxxl):

Chestia e că chiar nu am timp sa stau să aștept cu orele la spital până mă primesc, iar la un cabinet privat nu cred că te programează de pe o zi pe alta. Am și o perioadă destul de aglomerata săptămâna asta.

| melimili a răspuns (pentru Florazul15):

Mai bine stai acum "cu orele" decat sa ai probleme mai tarziu.

| Sistemulxxl a răspuns (pentru Florazul15):

S-aintamplat ceva cu o vertebra. Sa stii ca nu ''trece'' de la sine.

| Florazul15 explică (pentru Sistemulxxl):

Văd că m-a lăsat durerea, cred că e ok

| mihai69 a răspuns (pentru Florazul15):

Poate e ok pe moment, dar în timp se poate agrava. Te puteai prezenta la urgență cu problema ta.