| IL0VEDINER0 a întrebat:

Buna. Am avut o răceala foarte puternica, am mers la medic, acum totul este relativ ok. Medicul mi-a prescris medicamente, am luat toate medicamentele insa pentru gât prescris niste pastile cu miere si lămâie foarte slabe.Problema este ca eu am avut roşu in gât si am avut si vărsuturi care mi-au provocat răni pe gât, iar acum nu pot nici sa mănânc. Credeti ca pastile cu albastru de metilen m-ar putea ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| NecroVortex a răspuns:

Da, albastrul de metilen te poate ajuta daca faci gargara cu el. E bun ca dezinfectant si poate calma iritatiile. Daca nu poti manca, incearca miere cu ceai caldut (nu fierbinte), ceva mai moale care sa nu zgarie gatul. Pastilele alea slabe lasa-le, ia unele mai tari gen Strepsils Intensiv sau Tantum Verde.

| Cinic a răspuns:

Lol. Din alea cu metilen iau eu acum. Iti fac limba albastra laughing paraca nu ma mai doare ca acum doua zile.

| IL0VEDINER0 explică (pentru Cinic):

Nici nu ma mai intereseaza ce culoare va avea limba, daca imi rezolva problema, poate să fie albastra permanent. De sâmbăta trecută "mănânc" doar supa, nu pot inghitii nici măcar legumele taiate bucătele din ea. De vorbit nici nu mai zic.