| Winners10 a întrebat:

Am avut si eu o problema cu o masea.Am fost la dentist si mi-a facut-o, era cariata, ma durea si la rece si la cald. Acum dupa ce mi-a facut-o paraca simt ceva ca o durere dar foarte foarte mica... ca si cand tear intepa cineva cu acum in interiorul maselei. Ce poate fi? Mulumesc. Funda! big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Cristinik_Cristina_1998 a răspuns:

Nu ai nimic sa stiiwinking acel ceva care te inteapa este durerea de cand ti-a scos-o happy o sa iti treaca

| BloodyLips a răspuns:

Mie urmeaza sa imi puna plomba, deci sunt foarte bine informata happyatunci cand un corp strain este introdus in corpul tau acesta simte si actioneaza:incearca sa elimine corpul introdus, acesta fiind considerat ca un virus...in cele din urma corpul tau se va obisnui cu el,dar pana atunci,cateva zile,vei simti o foarte foarte mica durere, care va trece odata cu timpul, si vei simti ca ai in gura o caramida laughing))) slava Domnului, nu va mai tine mult, si sper ca te-am ajutat macar un pic :*

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Posibil să fie reacția nervului dacă nu a fost scos.
Dacă durerea continuă trebuie să te vadă din nou dentistul.
Pa, pa.