| marsy a întrebat:

Buna happy am avut un herpes(bucal). si deci l-am tratat. insa a ramas o mica cicatrice(pe buza de sus). stiti vreun remediu in contra acestuia?
Pupici:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crema de galbenele are efect cicatrizant, se gaseste in magazinele cu ceaiuri si prod. naturiste.sau comprese cu ceaiuri de plante(musetel+galbenele+coada calului+urzica frunze). e bine sa iti faci un mic masaj seara si dimi, cand te vei da cu crema ta de fata, asta duce la imbunatatirea circulatiei in zona si la regenerarea tesutului. poti pune o masca pe buze cu laptisor matca+miere+polen.asta-i buna si la gust!

3 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Se gasesc in farmaci niste plasturi pentru asa cevahappy Intreaba-o o farmacistabig grin Sigur v-a sti despre ce e vorbawinking
Si crema de galbenele sau de aloe vera te poate ajutawinking

| diana_6086 a răspuns:

In stadiul asta nu stiu ce ai putea folosi, dar daca pe viitor mai ai aceasta problema incearca nidoflor. e un unguent de la farmacie. sfat ca pe viitor sa nu mai faci(eu am apelat la dermatolog pentru am avut 2 in decurs de 1 luna si mi-a zis sa fac asa) sa nu "suferi" de sete, sa nu-ti fie sau sa-ti "faci" singura greata de anumite lucruri/mancaruri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Propolisul te poate scăpa de cicatrice! Se găsește la Plafar (centru de ceaiuri).
Pa, pa.