| Laariss a întrebat:

am baut ceai verde o luna fara 2 zile. si am lesinat de 3 ori acum nu stiu exact daca e de la el sau nu dar am fost agitata, nu prea puteam dormi, acum ma doare capul si sunt ametita, gandesc cu o mare dificultate, am baut 2 cani de ceai pe zi, si asta e a 3 zi de cand nu mai iau o fi efecte adverse va rog sa imi spuneti sigur va rog enorm de mult nici medicii nu mi-au spus sigur doar ca e posibil, dar nu stiu de ce ma simt astfel!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Du-te la medic, fa analize, probabil esti foarte anemica.Intrerupe ceaiul verde.

| Silvia93 a răspuns:

Faci exces de ceai si nu e bine.
Trebuie sa ai 8 ore de somn fixe (de la x pana la y), sa mananci de 3-4 ori pe zi sau 5-6 dar mese mici si dese si sa faci miscare 30 minute in fiecare zi.
Plus mancare! Mananca sanatos!

| Laariss explică (pentru Silvia93):

Cred ca ar putea fi de la oboseala am cam pierdut multe nopti, dar de vreo 6 zile chiar am dormit mult si tot am acele ameteli imi vine sa dorm mereu. Oricum mananc sanatos.

| Silvia93 a răspuns (pentru Laariss):

Pai acuma depinde cum dormi, daca dormi de la 7 dim la 4 dupa masa si te trezesti apoi te culci la 4 dim pana la 2 dupa masa logic ca inca ai ameteli si asa.
Forteaza te sa dormi de la 22 la 10 dim.

| Miree a răspuns:

Ai băut prea mult timp ceai şi asta începe să lase " urme ". Încearcă să-ţi faci singură un program de dormit şi de mâncat şi să NU mănânci tot felul de mâncăruri. Dacă medicul la care ai fost tu nu a ştiut ce să-ţi zică, încearcă la altcineva! Nu e de glumă cu aşa ceva.

| ghostlabbrador77 a răspuns:

Ceaiul verde este sanatos, dar in cantitati controlate, fiind unul dintre cele mai puternice ceaiuri alaturi de cel negru, este foarte bogat in vitamine dar mai ales in COFEINA deci daca nu esti obisnuita cu cofeina acela poate fi motivul, insa desi putin probabil s-ar putea sa fi devenit dependenta de ceea ce contine ceaiul ( ca si fumatorii, ei sunt dependenti de nicotina din tigari) in acest caz recomandat ar fi sa nu renunti la ceai dintr-o data ci treptat ( bei tot mai putin in fiecare zi ) si sa-ti iei vitaminele necesare din alta parte. Sper ca am fost de folos happy

| mOBSCENE a răspuns:

Ceaiul verde contine destul de putina cofeina. Tii cumva "dieta"? Te infometezi?
De la ceai nu are cum sa ai toate acele lesinuri, dureri de cap, etc. Mai ales de la 2 cani/zi.

| Laariss explică (pentru mOBSCENE):

Nu ma infometez, am pierdut multe nopti nu stiu exact dar cred ca de la asta o fi. crezi ca e posibil?

| mOBSCENE a răspuns (pentru Laariss):

Da, e posibil sa fie de la oboseala. Sau poate fi altceva, ar fi ok sa-ti faci niste analize.