Poate fi de la acidul din pepsi.
Bea o jumatate lingurita de bicarbonat la un pahar apa si te mai linistesti.
Salut, nu are legatura cu ficatul, probabil e de la stomac sau colon, dar cel mai probabil de la stomac.
Si eu am sindromul Gilbert si la cate sute de cisterne de alcool am baut trebuia sa fiu mort deja sau sa am ciroza.
Sucurile nu sunt diavolul, nu te mai speria din orice faci. Eu citesc toate postările de aici şi mi-am dat seama că ție tot timpul îți e frică de ceva. Nu se întâmplă nimic. Nu merge de urgență la medic pentru atât. Încearcă să te calmezi.
Sfaturile pe care le primeşti aici sunt nebuneşti. Berea nu e grozavă, berea conține etanol care după toate standardele este otravă. Pepsi era vândut în farmacii în trecut - numele pepsi vine de la numele enzimei digestive pepsinogen. Nu te mai panica din orice şi savurează-ți liniştită sucul.
Era doar o gluma, evident ca berea nu este grozava pentru sanatate. Dar e buna rau la gust
Nu pot să văd dintr-un comentariu că e o glumă, scuze.
Mulțumesc mult pentru răspuns. Adevărul este că da am probleme de anxietate, mă panichez destul de des, mai ales când aud de atatea cazuri de cancer și boli
Poate sa fie de la pepsi acea durere? Simt că îmi dă înțepături când respir în partea dreapta și se propagă și în spate
Du-te la medic. Urgent.