Depinde cat de puternica e durerea, daca te doare tare e bine sa mergi la doctor si asa e bine sa mergi, oricum iti va trece in cateva zile
Da, daca era ceva grav, nu mai mergeai deloc. Cred ca dupa citeva zile iti va trece, odata ce nu te doare daca stai. Iar daca nu trece, e bine sa te duci totusi la doctor, caci poate fi ceva grav, sau care se agraveaza.
Si altadata sa ai grija mare la ce iei in brate, e mai de preferat sa imbratisezi o fata decit un zid!
Pai dakte doare cred ca ar trebui sa mergi la doctor doar asa sa intrebi sa vezi poate cinestie poate ai doar o luxatie cv.
Eu as crede ca trebuie sa te duci la doctor, e mai sigur decat sa se agraveze
Pune gheata pe el, apa fierbinte, sau in cel mai bun caz sa mergi la doctor.Bafta!
Nu ma doare foarte tare, e o durere suportabila...ciudat este ca desi impactul a fost destul de nasol, nu m-am invinetit(am doar niste urme rosii). daca ar fi fost luxatie, as mai fi putut sa merg?
Multumesc mult pentru raspunsuri! daca in cateva zile nu observ o ameliorare, dau o fuga pana la doctor. Oricum am scapat usor.as fi avut toate sansele sa-mi rup ceva sau sa-mi sparg capul la cum m-am izbit
anonim_4396 întreabă: