| MElyza a întrebat:

Am carenta de fier,iar medicul mi-a spus ca pierd mult Fe in perioada menstruala. Mi-a prescris Logest pentru a diminua acel flux abundent pe care il aveam, dar aceste pilule imi vor scurta si perioada menstruala(va tine mai putine zile)? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, în general, în timpul administrării de AC, se SCURTEAZĂ perioada menstruală la 2-4 zile!

De obicei, menstra apare la 2-3 zile după terminarea foliei de Logest.

Pentru alte detalii vezi Prospectul de la linkul :
http://www.medipedia.ro/......OGEST.aspx

Toate cele bune.

| MElyza explică (pentru bursuc001):

Ma bucur sa aud asta big grin.Dar nu ma afecteaza in vreun fel? E ok sa am o perioada mica? Multumesc

| bursuc001 a răspuns (pentru MElyza):

Cu plăcere!

Deci, să ne înţelegem : dacă înainte aveai ( spre exemplu ) menstra de 8-10 zile, acum, probabil că va fi de 5-6 zile...

Mai sus mă refeream la o menstruaţie "normală" ( medie ) de 3-7 zile : ea se SCURTEAZĂ la 2-4 zile.

Faptul că menstruaţia este mai scurtă NU te afectează negativ, stai liniştită.
De fapt, nici nu este menstruaţia propriu-zisă, ci este o sângerare ( asemănătoare menstrei ) "controlată" hormonal.

O seară frumoasă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Da,se diminueaza menstruatia la 2, 3, 4 zile chiar.
Cu placere!
Te pup!