| Flyn a întrebat:

Am cateva nedumeriri in ceea ce priveste alegarea de rezistenta.Eu vreau sa dau la Penitenciare, la Targu Ocna.Deja am capatat rezistenta destul de buna in ceea ce priveste bicicleta, merg zilnic 28 de km pe ea,marind tot-odata si viteza,merg si in picioare pe ea,oricum, mereu mi-a placut sa pedalez si acum il iau ca pe un antrenament.
De saptamana trecuta am inceput sa alerg.Am gasit pe net un program pentru incepatori si il respect.Ma ingrijoreaza respiratia.In a patra zi de alergat, am simtit dupa 7 minute ca nu mai am aer,simteam in piept un blocaj inexplicabil, asa ca m-am oprit.Am mers usor 5 minute si am inceput iar sa alerg.Nu am mai putut, asa ca m-am dus acasa.In acea seara,dupa ce m-am pus in pat am avut senzatia ca o gheara ma strange de inima si, de asemenea aveam dificultati cu respiratia.Nu am inchis un ochi toata noaptea, simteam ca daca ma misc ma strange din ce in ce mai tare. Urmatoarele 2 zile m-am simtit ciudat.La fel,aveam dificultati de respiratie,nici pe bicicleta nu am putut sa merg.
Azi, dupa o pauza de 4 zile, m-am dus din nou sa alerg.Inca simt un nod ciudat care nu ma mai lasa sa respir ca inainte.Problema este ca,din acea seara am dificultati de a respira chiar si cand stau si nu fac nimic.
Este normal sa mi se intample asa? Anul trecut am avut probleme cu tensiunea din cauza stresului, ajunsesem chiar sa pierd mult sange din nas daca ma enervam,...Dar de 7 luni nu am mai avut nimic, tocmai de aceea m-am hotarat sa dau la Targu Ocna.
Voi ce parere aveti?
Este ceva normal sau ar trebui sa imi iau adio de la penitenciare?
Multumesc din tot sufletul pentru raspunsurile voastre!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| darrio2007 a răspuns:

Vor trebui efectuate niste analize inainte.Pentru linistea ta. Daca iti va curge sangele din nas la probele sportive pentru admiterea in scoala, adio.