anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună,am câteva nelămuriri, mai întâi vreau sa spun că am 18 ani, 1.78,kg 72(am avut 78, dar am slăbit 5-6kg într-o lună), am făcut sport intens (sală) timp de 2 ani,stil de viață sănătos,alimentație relativ buna,nu beau, nu fumez. Ultimul an a fost foarte stresant atât psihic cât și fizic.De o lună prezint multe simptome, unele au trecut.Am avut palpitații,furnicături,spasme, durerile de cap, etc.In prezent mă supără o continuă amețeală (nu vârtej,mai degrabă dificultate de a vedea),slăbire fizica și psihică,simt că mă sting,am un puls ce e puternic ca frecvența,zguduie tot corpul,oboseala continuă,oricât aș dormi,dificultăți de a adormi,și la respirație,plus o sensibilitate mai mare(parca nu îmi mai recunosc corpul,simt frigul,caldul,tot,) Precizez că am făcut deja raze la plămâni, EKG,analize de sange-ionograma, totul a ieșit bine.Am niște întrebări:
1.Este anxietate sau altceva de ordine organică?
2.Are anxietatea simptome așa? (Mă refer care persista mai mereu)
3.Ce analize îmi mai recomandați sa fac?
4. Poate fi o problemă oftalmologică?
5.Sa mai fac sport?
6.Ce părere aveți de cat am slăbit? ( E adevărat că am fost stresat,am avut câteva zile în care nu prea am mâncat, dormit bine și am întrerupt și sportul brusc)
7Ce îmi recomandați pentru am reveni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Ar trebui sa mai faci sport si sa mergi la medic sa iti dea ceva sa dormi mai bine.

| alin131 a răspuns:

Salut Flavius,

Am trecut si eu prin momente grele sau stresante in care am slabit 7-8 sau mai multe kilograme in cateva zile (o sapt sau doua).

Eu am fost salvat mereu de catre Iisus Hristos, de fiecare data cand am ajuns sa nu mai suport m-am rugat si Iisus Hristos m-a ajutat sa imi revin. Nu toate actiunile noastre ca oameni in viata de zi cu zi sunt bune si cred ca Dumnezeu ne arata ca nu suntem atat de puternici cum credem.

Tu esti acum confuz si dezorientat. Te cred ca te simti pierdut si ca nu sti ce sa mai faci, vezi tu, am fost si eu intr-o situatie in care imi era foarte greu (nu cu sanatatea) dar imi era foarte greu. Nu mai aveam loc de munca, nici iubita, nici unde sta si totusi Dumnezeu nu m-a lasat si m-a ajutat sa imi revin.

A trebuit sa primesc o palma ca sa pot sa realizez ca nu trebuie sa ii supar pe cei din jurul meu si ca trebuie sa fiu mai atent cu ce fac si sa ma apropii de Iisus Hristos.

Nu sunt sfant, sunt doar un om care greseste in fata lui Dumnezeu clipa de clipa fie cu gandul, fie cu vorba, fie cu fapta, cu voie sau fara voie dar stiu ca Iisus Hristos ma iubeste si ma asteapta mereu sa recunosc ca am gresit si sa incerc sa nu mai repet greseala, sa nu mai judec oamenii, sa nu mai fac rau, sa fiu bun, bland si sa invat sa imi iert aproapele.

Dumnezeu ne iubeste pe toti si vrea sa fim sanatosi si sa ne bucuram de viata. Cand mai avem cate o problema poate fi din cauza ca ne-am indepartat de Iisus Hristos si vrea sa ne aduca pe calea cea buna.

Flavius, poti sa mergi la toti doctorii, nu stiu cand vei rezolva asa, dar daca te rogi la Iisus Hristos cu inima deschisa si ii ierti pe toti cei care ti-au facut rau, sa ii ierti si sa le doresti numai binele, sa ii ajute Dumnezeu si sa ii ocroteasca de tot ce este rau, sa ii spui lui Iisus Hristos toate pacatele tale si sa te rogi pentru ca sa te ierte si sa te ajute sa iti revi.

Daca noi oamenii suntem creati dupa Chipul si Asemanarea lui Dumnezeu, Iisus Hristos este Calea, Adevarul si Viata si numai El ne poate primi in Rai si in biblie scrie sa nu ne punem increderea in oameni ci sa ne punem increderea in Dumnezeu, de ce ne complicam si ne chinuim noi singuri cand Iisus Hristos asteapta sa ne rugam la El si sa ne ajute.

Avem liber arbitru, asta inseamna ca noi clipa de clipa facem alegeri si nu trebuie sa ne ingreunam viata care este de fapt simpla.

Iisus Hristos poate orice, cere si ti se va da.

Daca vrei te poti ruga, toti oamenii te pot lasa oricand, dar Dumnezeu e alaturi de tine mereu.

Insanatosire grabnica Flavius,

Iisus Hristos te iubeste.