| Iraida_7923 a întrebat:

am cateva zile de cand sunt foarte racita, si am o durere puternica in dantura, am mai avut asa dureri tot la raceala, stie cineva de ce?big grinbig grinbig grinbig grinbig grin:

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violent a răspuns:

Ai racit si acest stimul rece a patruns la nerv si actioneaza asupra lui aceasta este cauza durerii tale big grin

4 răspunsuri:
| Violent a răspuns:

Ai mincat rece iar acest stimul a patruns la nerv si actioneaza asupra lui.

| LeMotán a răspuns:

Daca durerea este localizata la dintii de sus, atunci e de la sinusuri pentru ca se afla in stransa legatura cu radacinile lor.
Mai multe despre inflamarea sinusurilor (sinuzita) aici:
http://www.sfatulmedicului.ro/sinuzita
Ca tratament se recomanda Paracetamol Sinus.

Oricum ar fi bine sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

| fabiola a răspuns:

O sinuzita sau o o nevralgie puternica! Evita sa stai in curent si in locuri unde se fumeaza!

| EuCuTine a răspuns:

Med meu mi a zis ca este o sinuzita ca eu ma spal pe cap si dupa ies afara ( vara, iarna )